Често задавани въпроси

Афилиейт програма

1Какво представлява афилиейт програмата на efbet?
Програмата за партньорство с efbet е професионална маркетингова система, която може да се използва от физически лица и фирми с цел популяризиране на нашия сайт.
2Как мога да се включа?
Много е лесно, след като влезете в affiliates.еfbet.com и сте се запознали напълно с нашите условия може да премените към следващата стъпка - „Регистрация“. Ще се появи формуляр за заявка, която трябва да попълните.Tя ще бъде разгледана и вие ще получите обратна връзка.
3В кои държави мога да рекламирам efbet?
Във всички с изключение на Франция и САЩ.

Рекламни материали

1Как мога да получа банери и рекламни материали?
Клиентите, които рекламират efbet “онлайн“ получават банери и всичко необходимо от секцията Marketing tools > Get your ads. Тези от вас, които привличат клиенти „офлайн“ получават печатни рекламни материали. След като бъде приета вашата заявка, наш служител ще се свърже с вас, за да ви уведоми за начина по който ще бъдат изпратени.
2Колко линка мога да имам към efbet.com?
еfbet няма ограничение в това. Колкото повече банери/линкове присъстват на вашия сайт, толкова по-добър шанс имате за повече препоръчани клиенти.
3Мога ли да използвам логото или съдържанието на efbet.com в моя сайт?
Трябва да използвате единствено предоставените от нас графики и текстови връзки. Не може да променяте банери без предварително писмено съгласие от efbet.
4Как мога да получа промоционален код, с който да регистрирам клиенти?
Промоционалният код е за партньорите, които рекламират „офлайн“. Заедно с печатните рекламни материали, вие получавате и вашия уникален код, с който ние ще проследяваме всички клиенти, препоръчани от вас.

Изплащане

1Как мога да проверя статистиката по моята сметка?
Първо трябва да влезете в партньорския си акаунт и да натиснете връзката "Статистика" вляво, при което ще ви бъде представена за всеки един период.
2Как се начислява комисионната и как мога да стигна по-голям процент?
Вие получавате от 35% до 50% коммисона от всички играчи, които сте насочили към efbet. Може да разгледате таблицата в секцията “Афилиейт“.
3Какви са правилата и условията за получаване на комисионна
Да имате генерирана комисионна в размер на минимум 100 евро/ 200 лв. и да имате поне 5 активни акаунта през отчетния период.
4Какви методи за изплащане на комисионна предлага партньорската програма на efbet?
EasyPay, Skrill и Банков трансфер
5Как мога да въведа моите данни за изплащане на комисионна?
Това може да бъде направено от Вас в последната стъпка (стъпка 3 "Допълнителни") на регистрационния процес. Ако случайно сте пропуснали тази стъпка, моля свържете се с нас.

Технически

1Какво да направя, ако съм забравил паролата си?
В такива ситуации може да отидете на http://affiliates.еfbet.com да натиснете “Request new password” (поискайте нова парола). Ще е нужно да посочите регистрирана електронна поща. Вашата нова парола ще ви бъде изпратена на вашата електронна поща. Моля, проверете вашата папка СПАМ, възможно е някои електронни поща да филтрират автоматизирани електронни писма.
2 Как да променя моята парола?
За да смените вашата парола влезте на affiliates.efbet.com, отидете на User Data и от там може да смените старата парола с нова.

REGISTER