Често задавани въпроси

Афилиейт програма

1Какво представлява афилиейт програмата на efbet?
Програмата за партньорство с efbet е професионална маркетингова система, която може да се използва от физически лица и фирми с цел популяризиране на нашия сайт.
2Как мога да се включа?
Много е лесно, след като влезете в affiliates.еfbet.com и сте се запознали напълно с нашите условия може да премените към следващата стъпка - „Регистрация“. Ще се появи формуляр за заявка, която трябва да попълнете. До 48 часа тя ще бъде разгледана и вие ще получите обратна връзка.
3В кои държави мога да рекламирам efbet?
Във всички с изключение на Франция и САЩ.

Рекламни материали

1Как мога да получа банери и рекламни материали?
Клиентите, които рекламират efbet “онлайн“ получават банери и всичко необходимо от секцията Marketing tools > Get your ads. Тези от вас, които привличат клиенти „офлайн“ получават печатни рекламни материали. След като бъде приета вашата заявка, наш служител ще се свърже с вас, за да ви уведоми за начина по който ще бъдат изпратени.
2Колко линка мога да имам към efbet.com?
еfbet няма ограничение в това. Колкото повече банери/линкове присъстват на вашия сайт, толкова по-добър шанс имате за повече препоръчани клиенти.
3Мога ли да използвам логото или съдържанието на efbet.com в моя сайт?
Трябва да използвате единствено предоставените от нас графики и текстови връзки. Не може да променяте банери без предварително писмено съгласие от efbet.
4Как мога да получа промоционален код, с който да регистрирам клиенти?
Промоционалният код е за партньорите, които рекламират „офлайн“. Заедно с печатните рекламни материали, вие получавате и вашия уникален код, с който ние ще проследяваме всички клиенти, препоръчани от вас.

Изплащане

1Как мога да проверя статистиката по моята сметка?
Първо трябва да влезете в партньорския си акаунт и да натиснете връзката "Статистика" вляво, при което ще ви бъде представена за всеки един период.
2Как се начислява комисионната и как мога да стигна по-голям процент?
Вие получавате от 30% до 50% коммисона от всички играчи, които сте насочили към efbet. Може да разгледате таблицата в секцията “Афилиейт“.
3Какви са правилата и условията за получаване на комисионна
Да имате генерирана комисионна в размер на минимум 100 евро/ 200 лв., да имате поне 7 активни акаунта и 2 нови активни регистрации през отчетния период. Ако не успеете да покриете тези условия в рамките на даден месец, комисионната ви ще се прибави към тази за следващия, докато не изпълните условията.
4Какви методи за изплащане на комисионна предлага партньорската програма на efbet?
EasyPay, Skrill, Банков трансфер и по акаунт в efbet.
5Как мога да въведа моите данни за изплащане на комисионна?
My account > Affiliate Payment Preferences, след което избирате желания от вас разплащателен метод и въвеждате необходимите данни.

Технически

1Какво да направя, ако съм забравил паролата си?
В такива ситуации може да отидете на http://affiliates.еfbet.com да натиснете “Request new password” (поискайте нова парола). Ще е нужно да посочите регистрирана електронна поща. Вашата нова парола ще ви бъде изпратена на вашата електронна поща. Моля, проверете вашата папка СПАМ, възможно е някои електронни поща да филтрират автоматизирани електронни писма.
2 Как да променя моята парола?
За да смените вашата парола влезте на affiliates.efbet.com, отидете на User Data и от там може да смените старата парола с нова.

REGISTER